DayDreamEvents    ☎ +302431402795 +306989402451,    ✉ info@daydreamevents.gr
Αναζήτηση
Filters

Σετ νονού

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Σετ νονού με θέμα τη λεβάντα

Πανέμορφο σετ νονού σε λιλά αποχρώσεις με θέμα τη λεβάντα. Υφασμα, δανδέλα και πουά τούλι αποτελούν τη βάση του στολισμού που ολοκληρώνεται με μια ρομαντική μπρανς με λουλούδια (τριαντάφυλλα ευκάλυπτο και λεβάντα) και ξύλινο μονόγραμμα.
€249,00 €220,00

Σετ νονού «Στεφάνι με χάντρες»

Ένα ιδιαίτερο στεφάνι από ξύλινες χάντρες , στολισμένο με ροζ λουλούδια , αποτελεί το θέμα αυτού του ρομαντικού σετ βάπτισης.Το χρώμα των λουλουδιών σε σάπιο μήλο συνδυασμένο με το ροζ απαλό τούλι κάνει τη σύνθεση μοναδική. Το ξύλινο κουτί αποθήκευσης έχει διπλή χρησιμότητα αφού είναι και παγκάκι . Στο ίδιο στυλ τα λαδόπανα και το λαδοσέτ ολοκληρώνουν μια εντυπωσιακή σύνολο.
€259,00

Σετ νονού « πλεκτό καλάθι»

Girly σετ σε ροζ και σάπιο μήλο, ύφασμα και τούλι συνδυασμένα έτσι ώστε η σύνθεσή τους να δημιουργεί ένα εντυπωσιακά ρομαντικό αποτέλεσμα. Ξεχωρίζει σαν λεπτομέρεια το χρυσό μονόγραμμα στο κέντρο του στεφανιού στη λαμπάδα και στην σύνθεση του καλαθιού
€310,00

Σετ νονού μακραμέ λουλούδια

Βoho σετ νονού με χειροποίητα λουλούδια ,σε σάπιο μήλο και μπεζ ανοιχτό, πλεγμένα με την αρχαία τεχνική του μακραμέ. Το κουτί αποθήκευσης είναι ξύλινη ντουλάπα σε φυσικό χρώμα στολισμένη στο ίδιο ύφος. Τα λαδόπανα και το λαδοσέτ δεν θα μπορούσαν να διαφέρουν θεματικά και όλα μαζί είναι μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις αυτού του στυλ
€350,00 €325,00

Σετ βάπτισης με μπουντουαρ

Αυτό το βαπτιστικό σετ συνδυάζει το boho με το ρομαντικό στιλ και δίνει ένα κομψό και φινετσάτο αποτέλεσμα. Ένα glamourous στεφάνι από πέρλες, υφασμάτινα λουλούδια , τούλι και ιβουάρ μακραμέ φύλλα κοσμεί τη λαμπάδα και με τα αντίστοιχα υλικά είναι φτιαγμένος και ο στολισμός του μπουντουάρ. Φυσικά δεν λείπουν τα λαδόπανα και το λαδοσέτ στο ίδιο ύφος.
€250,00